assystasia intrusa's fotopage

By: assytasia intrusa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 5-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Kenduri kawen..

Tuan umah..
the bride n the bridegroom
tetibe nampak budak2 pakai unipom tengah panas...
View all 4 photos...
Ni adalah 1st wedding ceremony that I' ve attended for 2006..belah mak aku nyer sedara...aku pun tak kenal..hik..hik..dah tua2 ni baru la nak ikut, kenal2 ngan sedara mara..diorang tau2 je aku dah beso..heheh..ye la dulu mana la aku ada kat mesia..


Thursday, 29-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Akemashite Omedetou..(Happy New Year...)

 
 
 
View all 4 photos...
Have been very busy since hujung2 thn ni banyak plak customer requests and customer claims as well..hehe..dah nama kuli, kene la keje lebih sket..
And still, takde idea lagi nak buat ape ngan fp nih..ada la sket pic korek2 dalam collection yang ada..(ceh, bleh ke nak panggil collection??!! *tak puas ati kat diri sendiri nih..*) pic ni sume yang saya try guna macros..tapi tak berape jadik la sbb ..and I wonder sifu2 kat fp ni memang keje dia taking+editing++ photos je ke?kalo mcm tu la..hmm...kene pikir ni camne nak bahagikan masa....waaa...jikan ga hoshiii...!!


Thursday, 15-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My sweetheart

introducing...KINCHANG..!!
...and..POCHI..!!
my sweethearts..
View all 7 photos...
Ni la buah hati aku pengarang jantung aku kat rumah.Masa ni dok rilek2, baring2 tetibe je diorang dok skali manje2 buat posing2 menggoda..tu yang buat aku terus capai camera tangkap gambor diorang nih..gambar gelap sbb pakai camera cikai, n aku tak reti nak edit2 pakai photoshop..really hope kalau anybody would give me some tips on how to take a good photos like many of fp members yang lain..
yoroshiku!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net